Kirjoista menestystarinoiksi
- Digitaalisia kirjoja ihmiseltä ihmiselle -

Gracevoice - Sähkökirjan osaaja

Meillä on ainutlaatuista osaamista vaativien ja laajojen teosten tuottamisesta sähköisiksi kirjoiksi sekä laajojen arkistojen digitoinnista. Huippuluokan käytettävyys, yksityiskohtia myöten viimeistelty ulkoasu ja sujuva käyttökokemus ovat piirteitä, jotka erottavat sähköiset kirjamme muista.

Gracevoice on oikea kumppani kun käsissäsi on laaja teos tai kokoelma, paljon kuvitusta tai taulukoita sisältävä teos tai työ, jossa kirjan ulkoasulle asetetaan muutoin erittäin korkeat vaatimukset. lue lisää

UUTTA:
1. E-julkaisujen aikakausi on alkanut. Kysy lisää miten saat kaikki julkaisusi mainosmateriaaleista lähtien asiakkaillesi niin etteivät he malta olla lukematta niitä.
2. Suunnitteletko e-kirjojen tai julkaisujen jakelua tai kauppapaikan avaamista. Me voimme auttaa sinua ja tarjota huippuluokan readerit sekä jakeluratkaisut.
3. Tutustu ainutlaatuiseen eKatsastukseen ja varmista kirjasi käytettävyys. esite katsastamaan
4. Jeeppiiaahjeeh. Kirjan käyttöoikeuksien hallinta voi olla hauskaa käyttäjälle. esite
5. Printillä lisää e-Kirjamyyntiä. Meidän palvelulla se onnistuu helposti. Kutsu meidät kylään niin kerromme kuinka temppu tehdään.

KESÄKAUDEN ILMAINEN VINKKI KATSASTUKSISTA:
Tarkistakaa, että e-kirjoissanne on xpgt-tyylitiedostot kunnossa. Suomessa on laajalti käytössä ADE SDK-pohjaisia lukuohjelmia ja ko. tyylitiedosto on tärkeä hyvän lukukokemuksen luomisessa.

Äänikirjatuotannot

Sähkökirja

Markkinoiden parhaat e-kirjat. Olemme oikea kumppani käsissäsi on vaativa teos ja haluat huippuluokan käytettävyyden.
lue lisaa »

Printtimarkkinan laajentaminen

Äänikirja

Satojen äänikirjojen kokemus ja huippuluokan osaamista tuotantoon ja jakeluformaattien hallintaan. Äänikirja on ajassa kiinni.
lue lisää »

Kustannustoiminta

Kustannustoiminta

Maailmanlaajuisesti ainutlaatuista osaamista digitaalisista Raamatuista. E- ja äänikirja tuoterunkomme sekä sovellukset avaavat aivan uusia mahdollisuuksia kustantajille.
lue lisää »